Neida, neteja industrial i transport d'aigua i residus líquids

  • C/ Cap del Pont, s/n (Bústia 30) - 08508 La Gleva (Barcelona)   
  • contacte@neida.cat   
  • 93 857 03 74

Serveis - Neteja de basses de purins


Neteja de dipòsits i basses de purinsCom a conseqüència de l'entrada en vigor del DECRET 153/2019, de 3 de juliol, de gestió de la fertilització del sòl i de les dejeccions ramaderes, les explotacions ramaderes estan obligades a passar uns controls periòdics de neteja i seguretat en les seves explotacions.

Citant literalment l'article 10.7 del decret es pot llegir:

“Les instal·lacions d'emmagatzematge de dejeccions líquides o semi-líquides externes a les naus estan subjectes a una verificació periòdica, cada 6 anys, de la impermeabilitat, integritat estructural i estat dels materials impermeabilitzants. Aquesta verificació l'ha de realitzar una persona tècnica competent (...)”

És a dir:

Les basses o dipòsits de purins s'han de buidar i passar una inspecció cada 6 anys


A més, la disposició transitòria novena, especifica el termini màxim que tenen les explotacions per fer aquest buidatge i inspecció de les seves basses de purins, suc o mesquida. També citant literalment:


La primera verificació s'ha de realitzar i presentar en els següents terminis comptats des de l'entrada en vigor del present decret:

  • Instal·lacions d'emmagatzematge en explotacions d'Annex I o II en zona vulnerable: 1 any.
  • Instal·lacions d'emmagatzematge en explotacions porcines d'Annex III en zona vulnerable que tinguin igual o més de 1.200 places de porcs d'engreix: 2 anys.
  • Instal·lacions d'emmagatzematge en explotacions porcines d'Annex III en zona vulnerable que tinguin menys de 1.200 places de porcs d'engreix: tres anys.
  • Resta d'instal·lacions: quatre anys.

A Neida, seguint amb la nostra vocació de servei al client, hem fet els deures i comptem amb l'experiència i titulacions necessaries per poder-vos oferir aquest servei de neteja de basses o dipòsits de purins amb totes les garanties. També hem renovat part de la nostra flota de camions i cubes per donar el millor servei.Neteja de basses de purins

Neteja de basses de purinsNeteja amb equip de protecció complet

Neteja amb equip de protecció completNeteja de dipòsits de purins o suc

Neteja de dipòsits de purins o sucNeteja amb aigua a pressió de basses de purins

Neteja amb aigua a pressió de basses de purinsComptem amb tot l'equip necessari per fer l'extracció de tots els purins líquids o semilíquids

Comptem amb tot l'equip necessari per fer l'extracció de tots els purins líquids o semilíquids